Előfizetői tartalom

Kirobbantak a hazai lakásárak! - Megérkeztek a legfrissebb számok

Portfolio
Elérte a lakáspiaci forgalom a járvány előtti szintet 2021 I–III. negyedévében és ezzel együtt tovább folytatódott az országos áremelkedés. A tavalyi évi gyors áremelkedés hatására a III. negyedévben a használt lakások ára 15, az újaké 13%-kal meghaladta az előző év azonos időszaki szintet - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal előzetes adatokat tartalmazó kiadványából.

Tovább folytatódott az áremelkedés a hazai lakáspiacon. A 2021. évi gyors áremelkedés hatására a III. negyedévben a használt lakások ára 15, az újaké 13%-kal meghaladta az előző év azonos időszaki szintet. A 2015. évi bázishoz képest pedig már több mint kétszer annyiba kerülnek a lakások: a használt lakások bázisindexe 207, az újaké 211% volt 2021 III. negyedévében....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés