Előfizetői tartalom

Extrém környezetben, "levegőből lógó" állványokkal épül tovább Budapest első felhőkarcolója

Portfolio
Hazai viszonyokhoz képest valóban extrém körülmények között épül a MOL új székháza a Kopaszi gátnál. Budapest legmagasabb épületének építésekor a mérnököknek munkásoknak így olyan kihívásokkal is szembe kell nézniük, amivel itthon csak nagyon ritkán - például hogy, hogyan is kell 140 méter magasban felállványozni egy épületet. A Magyar Építők most arról számolt be, hogyan lehet a különleges helyzet teremtette kihívásokat eredményesen megoldani.

A MOL-csoport új székháza előfutára lehet a jövő irodájának. Egyedi formában fogja össze a tornyot és a hozzá tartozó pódiumot, így alkotva egységes, függőleges campust. Az alsóbb szinteken étterem, kávézók, illetve a munkavállalók által használható további létesítmények találhatóak majd, míg az irodaterek a felsőbb szinteken kapnak helyet. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés