Előfizetői tartalom

Kriptovalutákkal az ingatlanpiacon - Hatalmas pénzeket zár el a piactól a szabályozások hiánya

Portfolio
Sokan nem hisznek benne, sokan esküsznek rá, hogy ez a jövő, akárhogy is legyen az biztos, hogy a kriptovaluták az élet egyre több szegmenségen követelnek helyet maguknak. A Central Homes elemzője most azt vizsgálja meg, vajon mikor érheti el a modern őrület a hazai ingatlanpiacot is és hogy miként hathat a trend a befektetési kedvre ezen a területen?

Tőlünk nyugatabbra nem példa nélküli, hogy emberek kriptovalutával vásárolnak ingatlant: tavaly nyáron például egy 22,5 millió dolláros értékű penthouse cserélt gazdát Miamiban kriptopénz segítségével, valamint több ingatlankereső weboldal is létezik már, ahol elfogadják a kriptokat. A nyugati trendek idővel Magyarországra is eljutnak - ennek a lehetőségeiről írt helyzetértékelést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés