Előfizetői tartalom

Szinte az összes magyar nagyváros leverte Budapestet lakásárakban!

Portfolio
Pénteken megjelent a KSH legfrissebb lakásárindexe, mely a 2021-es év harmadik negyedéves adatait összegezte. Az elemzés sok tanulságot tartalmaz, melyekből az egyik, hogy a használt lakások drágulásának mértéke 2020-hoz képest szinte minden megyeszékhelyen lehagyta a budapesti áremelkedést. Ha a négyzetméterárat nézzük, akkor az összes nagyváros maga mögé utasítja Budapestet.

Pénteken tette közzé legfrissebb, 2021 harmadik negyedévére vonatkozó lakásárindex-jelentését a KSH, melyben egyebek mellett a megyeszékhelyek használt lakásárait is összegezték. Az adatok szerint a megyeszékhelyeken egy használt lakás átlagos ára 22,8 millió, az 1 négyzetméterre jutó ár 362 ezer forint volt, mindkét érték átlag fölötti ütemben emelkedett az előző...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés