Előfizetői tartalom

Fontos személyi változásokkal indult 2022 a hazai ingatlanpiacon

Portfolio
Eseménydúsan indult 2022 a hazai ingatlanpiacon, fontos pozícióváltások történtek. Új kollégákkal bővítette csapatát a Cushman & Wakefiled. Koczeth Tamás, Technical Property Manager, míg Váczi Anna, Junior Management Accountant pozícióban csatlakozott a céghez. A CBRE a retail csapatát bővítette, melynek során Sréter Éva csatlakozott a céghez. A JLL új üzletágat indított, melynek élére Pál Tamást nevezték ki. A GTC-nél pedig Yovav Carmi, az igazgatótanács elnöke lemondott pozíciójáról. Emellett a Horizon Development, Mazsaroff Kata távozása után, Bihari Mátét nevezte ki a cég bérbeadási és értékesítési igazgatójának.

Cushman & Wakefield Új kollégákkal bővítette csapatát a Cushman & Wakefiled. Koczeth Tamás, Technical Property Manager, míg Váczi Anna, Junior Management Accountant pozícióban csatlakozott a céghez. CBRE A CBRE a retail csapatát bővítette, melynek során Sréter Éva csatlakozott a céghez. Vele együtt a magyarországi retail csapatnak már hat teljesállású tagja van. JLL Önálló...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái