Előfizetői tartalom

Nem félnek a költözéstől a cégek: ezeket az ingatlanokat vették ostrom alá az elmúlt hónapokban

Portfolio
Rengeteg bérleti tranzakcióról érkeztek hírek tavaly decemberben, illetve januárban. A kisebb, pár ezer négyzetméteres irodabérleti tranzakciók mellett, három raktárbérlésről is beszámolhatunk. Emellett olyan tranzakciókra is sor került, ahol az eladás után a régi tulajdonos visszabérelte az ingatlan egészét. Az elmúlt két hónapban történt bejelentéseket most egyben foglaltuk össze, lássuk, hogy milyen bérleti tranzakciókról lehet tudni 2021 decemberében és 2022 januárjában.

Sok az új bérlő az Office Garden IV irodaházban Több bérleti tranzakció létrejöttéről is beszámolt tavaly év végén a Robertson Group a LinkedIn oldalukon. A XI. kerületi Office Garden IV irodaházban számos bérlő talált magának új otthont: Smart Office Solutions, Prímaenergia, Philips, Daikin, Kantin, 1st Business Post, CompuTREND, BCA Hungary, LTE, és az SIA. További...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés