Előfizetői tartalom

Új igazgatókkal bővült a Gránit Pólus vezetése

Portfolio
Ahogy beszámoltunk róla, fontos személyi változások történtek a januári ingatlanpiacon, azonban a sor még nem ért véget, mivel a Gránit Pólus igazgatósága is új vezetők kinevezéséről döntött. Gyertyánfy Miklós működési vezérigazgató-helyettesi (COO) beosztásban a cégcsoport tulajdonában lévő vagyonelemek teljeskörű szervezeti és üzleti működtetéséért felel, Dr. Gönczy András igazgatói minőségben vezeti a vállalatcsoport jogi osztályát, Kovács Orsolya pedig a cégcsoport központi kommunikációs és marketingigazgatójaként felügyeli az egyes projektek marketingtevékenységét. Koncz Ernő, korábbi kommunikációért felelős igazgató a jövőben a Demján Sándor Alapítvány kommunikációs és marketingigazgatójaként folytatja munkáját.

A Gránit Pólus igazgatósága új vezetők kinevezéséről döntött. Megbízatásuk januártól lép életbe. A magyar tulajdonú vállalatcsoport igazgatósága változatlan összetételben folytatja munkáját és olyan tudásalapú vezetői struktúrát készít elő, amellyel az új piaci lehetőségekre és középtávú terveinek megvalósítására kíván felkészülni. Gyertyánfy Miklós működési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés