Előfizetői tartalom

Új szálloda épül a VII. kerületben - Egy több mint 10 éve elhanyagolt épületben

Portfolio
Nemzetközi szállodalánc tagjaként újul meg a régóta üresen álló Almássy téri szabadidőközpont. A fejlesztő az Almássy Invest Zrt., amely 2020-ban vette birtokba a több mint tíz éve elhanyagoltan álló épületet azzal a céllal, hogy új funkciót találjanak számára. A napokban építési engedélyt kapott a tervezett beruházás - írja az építészfórum.

A napokban építési engedélyt kapott Almássy térre épülő szálloda terveit a LAB5 építésziroda készítette, az előzetes vázlatterveket, a fejlesztési koncepciót pedig az SABDC. Ezek alapján az egykori szabadidőközpont belső nagy átriumát meghagyják, a homlokzat megújul, az Almássy tér felé egy nyitott üvegportált és egy új lépcsőt alakítanak ki. Hátul készül egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés