Előfizetői tartalom

Újabb Hilton szálloda nyílik Budapesten

Portfolio
A Hilton a mai napon megerősítette DoubleTree by Hilton hotelportfóliójának bővítését: hat új európai szállodát jelentettek be, ezek Magyarországon, Olaszországban, Franciaországban, Romániában, Hollandiában és Németországban nyitnak meg - áll a hotellánc közleményében. A hazai új egységet Budán fogják megnyitni, várhatóan jövőre.

Európában a DoubleTree a Hilton leggyorsabban növekvő márkája, a tervek szerint a következő két évben 24, öt éves távlatban pedig 37 szállodát nyitnak meg, amelyek a régióban már működő több mint 120 szállodához csatlakoznak. Patrick Fitzgibbon, a Hilton európai, közel-keleti és afrikai régió (EMEA) fejlesztéseiért felelős vezető alelnöke elmondta: "A hotellánc jelenleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés