Előfizetői tartalom

A csepeli közpark csak a kezdet - Gyökeresen átalakulhat az egész környék

Portfolio
Egyre több részlet derül ki az észak-csepeli grandiózus parkfejlesztésről, melynek kapcsán többek között a terület kialakításának részleteiről, a park fővárossal való kapcsolatáról, valamint a jogi, pénzügyi, finanszírozási hátterének kérdéseiről a Portfolio és a Budapest Fejlesztési Központ által szervezett konferencia panelbeszélgetésén fogalmazták meg álláspontjukat a szakértők.

„A budapesti emberek ki vannak éhezve a zöld területekre, ha a város egy zenemű, akkor ebben a zöld hálózatok a szünetek. Fontosak az egyéb hangjegyek is, de szünet nélkül nem születik egy ritmus, a parkokban valósulhat meg az emberi rekreáció. Több mint 50 éve nem volt ekkora parkfejlesztés Budapesten, sőt a Gubacsi híd alatti területtel együtt akár egy 70 hektáros zöldterület...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés