Előfizetői tartalom

Az utóbbi fél évszázad legnagyobb parkfejlesztése indul Budapesten - Friss képek a projektről

Portfolio
Az elmúlt 50 év legnagyobb zöldfejlesztését valósítjuk meg Észak-Csepelen. A ma még elhanyagolt és lepusztult területen egy 36 hektáros, több mint három Városmajornyi nagyságú vadonatúj, zöld parkot tervezünk - mondta el Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár a Portfolio és a Budapest Fejlesztési Központ által szervezett Csepel Park Konferencián.

"Az elmúlt 50 év legnagyobb zöldfejlesztését szeretnénk megvalósítani Észak-Csepelen, ahol egy 36 hektáros területen, három Városmajornyi új parkot terveztünk meg. Miután nyílt pályázaton kiválasztottuk a tervezőt és elkészült a koncepcióterv, 2023-ra a kiviteli terv is elkészülhet és 2025-re meg is valósulhat a projekt. Budapest csak akkor lehet igazán élhető, ha jó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés