Előfizetői tartalom

Csepeli közpark fejlesztése: "Csepel Budapest igazi aranytartalékává lépett elő!"

Portfolio
"Véleményem szerint Csepel Budapest igazi aranytartalékává lépett elő, főleg ha figyelembe vesszük a trendet, miszerint egyre többen költöznek ki a városból az agglomerációba" - mondta előadásában Borbély Lénárd, Csepel polgármestere a Portfolio és a Budapest Fejlesztési Központ közös rendezésű Csepel Park konferenciáján. A polgármester szerint a fejlesztés további beruházásokat is vonzhat a kerületbe. Mohácsi Sándor, az s73 Tájépítész Tervező Iroda Kft. tájépítésze szerint a projekt egyik legfontosabb célja, hogy bezárja a pesti zöld-gyűrűt.

"A projekt egyik kiemelt célja, hogy bezárja a pesti zöld-gyűrűt (Margit-sziget - Városliget - Népliget - és most a Csepel Park - a szerk.). Az egyelőre még 36 hektárosra tervezett park később akár 70 hektárra is kibővíthető lesz, mely a zöld gyűrűbe több újonnan kialakítandó bekötő úttal, bicikliutakkal és hidakkal fog becsatlakozni" - mondta Mohácsi Sándor, az s73 Tájépítész...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái