Előfizetői tartalom

Kezdődik a Csepel Park konferencia - Még be lehet kapcsolódni az online közvetítésbe

Portfolio
A Csepel-sziget 36 hektáros északi csúcsának átalakításával, az utóbbi 50 év legnagyobb parkfejlesztése jöhet létre. Jelenleg egy olyan, még a csepeliek számára is kieső területről van szó, ami hamarosan egy rekreációs-, és sportlehetőségeket nyújtó, vízközeli közparkká alakul, ahol az új kerékpárutak és a meghosszabbított HÉV garantálja majd a gyors megközelíthetőséget. Erről szól a Csepel Park konferencia, amit online követhetnek az érdeklődők a konferencia facebook oldalán.

A csepeli közpark fejlesztéséről kezdődött el az online konferencia a Portfolio és a Budapesti Fejlesztési Központ szervezésében. A parkfejlesztés eddigi lépéseiről, a látványtervekről, illetve a már kiírt pályázatok nyerteseiről már bővebben beszámoltunk ezekben a cikkekben: Kapcsolódó cikkünk 2022. 01. 31. Budapest csodálatos átalakulása - "Varangyból pillangó"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés