Előfizetői tartalom

Grandiózus felvásárlással terjeszkedik tovább a CTP

Portfolio
Felvásárolta a Deutsche Industrie REIT-AG-t (új nevén Deutsche Industrie Grundbesitz AG, „DIR”) és kivezetési ajánlatot („ajánlat”) nyújtott be a cég részvényeire a CTP N.V., a döntéssel jelentősen növelve súlyát Európa legnagyobb gazdaságában. Jelenleg a CTP portfóliójának 15%-át teszi ki a CTP Germany, és ezzel bruttó ingatlanérték alapján a portfólió harmadik legnagyobb piacává vált - Csehország (42%) és Románia (21%) után.

Végrehajtotta a Deutsche Industrie REIT-AG (új nevén Deutsche Industrie Grundbesitz AG, „DIR”) felvásárlását, és kivezetési ajánlatot („ajánlat”) nyújtott be a cég részvényeire a CTP N.V., a döntéssel jelentősen növelve súlyát Európa legnagyobb gazdaságában. Jelenleg a CTP portfóliójának 15%-át teszi ki a CTP Germany, és ezzel bruttó ingatlanérték alapján...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés