Előfizetői tartalom

Bejelentette a cégvezető: 80 ezer négyzetméternyi ingatlanfejlesztést terveznek Budapest elővárosában

Portfolio
A logisztika slágerré válásától volt hangos az elmúlt időszakban a sajtó, Magyarországon is rekordhozamú tranzakciókat kötöttek és sok helyen kétszámjegyű százalékkal nőttek a bérleti díjak. A pozitív keresleti oldal és a fogyasztási növekmény 2022-ben is kitart, a prémium területek iránt további növekedés várható. A jelenlegi folyamatokról a Portfolio-nak Szoboszlay Máté, a Prologis tőkeallokációs igazgatója beszélt, aki egy fontos fejlesztési tervről is bejelentést tett.

"Intenzív időszakát éli a hazai logisztikai piac és a szegmensbe áramló tőke várhatóan nem is fog csökkenni, de a mostani dinamika valamelyest lassulhat. A növekvő keresletet az ellátási láncok sérülékenysége is indokolja, miközben a fenntarthatósági elemek is egyre inkább előtérbe kerülnek." – mondta el Szoboszlay Máté, a Prologis tőkeallokációs igazgatója. Szoboszlay...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés