Előfizetői tartalom

Költégvetési támogatást ad a kormány a saját többségi tulajdonában lévő debreceni reptérnek

Portfolio
A részben kormányzati tulajdonba került debreceni reptért működtető cég közel 700 millió forintos állami támogatásáról jelent meg egy rendelet a Magyar Közlönyben, emellett a költségvetésből Debrecen Önkormányzata további 2,3 milliárd forintot kap a kormánytól "a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak enyhítése érdekében".

A kormány még 2020 februárjában fogadta el Debrecen 2030-ig szóló fejlesztési stratégiáját, amelynek kiemelt része a város nemzetközi repülőtérének fejlesztése. Nemrég pedig arról számoltunk be, hogy a magyar állam 51 százalék tulajdonrészt szerez a debreceni nemzetközi repülőteret üzemeltető társaságban: Kapcsolódó cikkünk 2022. 01. 19. Megszerzi az állam a debreceni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés