Előfizetői tartalom

Áttörés az ingatlanpiacon - Ez lehet a megoldás az elszálló energiaárakra

Portfolio
A világszerte emelkedő energiaárak okozta krízishelyzet újabb lökést adhat a proptech, vagyis az ingatlanpiaci digitalizáció ágazatának, amely többek között intelligens digitális megoldásokkal teszi hatékonyabbá a lakó és kereskedelmi ingatlanpiacot. A technológiai megoldások azonban a költségcsökkentésen kívül növelik a hatékonyságot, hozzájárulnak a fenntarthatósághoz, de akár alternatív bevételi lehetőségeket is rejtenek - közölte elemzésében a ProptechZoOm.com.

Magyarországon a proptech-megoldások elterjedése a 2017 óta eltelt öt évben kapott igazán nagy lendületet, de még mindig kevesebb mint 50 cég van jelen ezen a területen. A koronavírus felforgatta a digitális ingatlanpiacot, fókuszba került a mérhetőség, a transzparencia, a megosztott szolgáltatások: Teret nyertek például az érintésmentes beléptető rendszerek, a megosztott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés