Előfizetői tartalom

Ez a hármas fogja meghatározni a 2022-es magyar ingatlanpiacot

Portfolio
2022-ben az ESG kulcsfontosságú (környezeti - E, társadalmi - S, kormányzási - G) a magyar ingatlanpiacot meghatározó tényezők között, olyannyira, hogy a 2022-re vonatkozó főbb trendeket és előrejelzéseket összefoglaló ingatlanpiaci jelentésében az ingatlantanácsadó CBRE első helyre sorolta az ESG betűszóval kifejezett fenntarthatósági szempontokat.

Egyre több területen kerülnek fókuszba az ESG szempontok, nincs ez másként a hazai ingatlanpiacon sem. A fenntarthatósági elhatározásokat, célokat a befektetők és az ingatlanok bérlői is figyelembe veszik a döntéseik során, aminek az ingatlanfejlesztők, tulajdonosok, bérbeadók és minden érintett egyre inkább igyekeznek megfelelni. Ez azt is maga után vonja, hogy a projektfejlesztési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés