Előfizetői tartalom

Soha nem láttunk még ilyet az építőiparban - Fontos rekord dőlt meg

Portfolio
A korábbi két év hullámvölgyét hátra hagyva 2021-ben újra emelkedni tudott az építőiparban az aktivitás-kezdési mutató (a megkezdett kivitelezési munkák összértéke), ami így már a 2019-es számot is meghaladja - derül ki az EBI Építésaktivitási Jelentésből. A visszapattanás motorja a magasépítési szegmens volt, ahol soha ilyen jó évet nem zárt még az aktivitás-kezdés. köszönhetően részben a lakáscélú építések utolsó két negyedéves felfutásának.

Kimászott a gödörből az aktivitás-kezdés A 2021-es év összességében növekedést hozott a hazai építőiparban, 2020-hoz és 2019-hez képest is emelkedett a megkezdett kivitelezések összértéke. A tavalyi évben összesen több mint 2500 milliárd forintot ért el az Aktivitás-Kezdés mutató, ami az előző évhez képest közel 18, 2019-hez képest pedig több mint 6 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés