Előfizetői tartalom

Luxus a Budai Vár alatt - Díjat nyert legújabb lakóprojektjével a BIF

Portfolio
Nem gyakori Budapesten, hogy egy fejlesztő loft stílusban hozzon létre új építésű lakásokat. Még ritkább azonban, hogy mindezek mellé a lakók számára még hotelszolgáltatást is nyújtson. Ez az együttes valósult most meg Magyarországon elsőként az I. kerületi Attila 99 projektben. Nem véletlen, hogy a parkos-ligetes terekkel tagolt történelmi környezet és modern, luxusszolgáltatásokat nyújtó loft-épület találkozása elnyerte a Real Estate Awards 2021 rendezvényen "Az Év Lakóingatlan Fejlesztése 2021" díjat.

Számos iroda, hotel és lakóprojekt megvalósítása után néhány éve egy újfajta ötlettel állt elő a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Zrt. (BIF). A cég 2019 elején egy sikeres akvizíció eredményeként megvásárolta a Budapest I. kerületében az Attila út 99. és a Logodi utca 42. számok alatt található ingatlant, hogy annak újragondolása után 16 loftlakást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés