Előfizetői tartalom

Akadálymentesség szempontjából minősíttette autóbusz-állomásait a Volánbusz

Portfolio
Akadálymentes hozzáférés szempontjából vizsgálta és tanúsította az Access4you a Volánbusz autóbusz-állomásait, hogy megkönnyítse a fogyatékossággal élő emberek utazásának megtervezését. A Volánbusz célja, hogy a speciális igénnyel élők is a lehetőségekhez mérten a legszélesebb körben és feltétekkel vehessék igénybe az autóbusz-közlekedési közszolgáltatást.

Az eljárás során az összes működő, beruházás alatt nem álló 127 állomás kapott tanúsítványt, ezek közül a pécsi autóbusz-állomás és a budapesti Népliget pályaudvar ezüst, a kalocsai állomás pedig bronz minősítést szerzett. Az Acces4you a kerekesszékesek, vakok és gyengénlátók, idősek és mozgásukban korlátozottak, babakocsival közlekedők, siketek, nagyothallók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés