Előfizetői tartalom

Így fog kinézni az autómentes Városliget

Portfolio
Bemutatta a BFK a Városliget környezetének és benne a Szegedi úti új közúti-villamos felüljáró, illetve a kapcsolódó új Rákosrendező állomás közlekedésfejlesztési tanulmányterveit. A Városliget környékén szükséges közlekedési fejlesztések fontos feltételei annak, hogy a park autómentes legyen, vagyis, hogy a Kós Károly sétányt le lehessen zárni a forgalom elől, a Városligetben meg lehessen tiltani a parkolást, a Hősök tere is mentesüljön az autóktól, és új összeköttetések létesüljenek Zugló és Angyalföld között - írja Vitézy Dávid, közösségi oldalán.

A tervezett intézkedések alapvető célja, hogy minél többen autó helyett vagy az autóról közösségi közlekedésre átszállva közlekedjenek, hogy megszűnjön a Városligeten áthaladó autóforgalom, továbbá a XIII. és XIV. kerület között közvetlen összekötés megteremtése, anélkül, hogy az M3-as forgalma Angyalföld vagy Zugló belső úthálózatát terhelné. "A Szegedi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés