Előfizetői tartalom

Új beruházóval indul a Campona melletti hatalmas üzleti park építése

Portfolio
Az Europa Capital, a páneurópai ingatlanbefektetési alapkezelő a White Star Real Estate-tel partnerségben bejelenti, hogy legújabb értéknövekedési alapja, az Europa Fund VI nevében elindította a Közép-európai Logisztikai Platformot, amely egy 15 hektáros területet vásárolt meg Budapesten. A területen épül a park22 elnevezésű városi logisztikai beruházás, amelynek fejlesztését az alapkezelő finanszírozza - szerepel az Europa Capital oldalán és a White Star Real Estate közleményében.

Az Europa Capital értéknövelő alapja 150 millió euró értékű új közép-európai logisztikai platformot indít a budapesti park22 logisztikai fejlesztés megvásárlásával. A platform már meglévő logisztikai és városi raktározási eszközöket, valamint új fejlesztési lehetőségeket céloz meg. A Campona tőszomszédságában lévő park22 Üzleti Park fejlesztése most indul...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés