Előfizetői tartalom

Sorra menekülnek a legnagyobb vállalatok Oroszországból - kivéve ezt a nemzetközi ingatlancéget

Portfolio
Nem adja föl moszkvai irodáit a WeWork, közösségi és "flex" irodákkal foglalkozó ingatlanfejlesztő - mondta a cég vezérigazgatója a Bloomberg kérdéseire válaszolva. A bejelentés azért érdekes, mert a világ legnagyobb cégei sorra vonulnak ki az országból, vagy szüntetik be szállításaikat. A cég vezérigazgatója a felxibilis irodák jövőjéről is megosztott pár gondolatot.

Nehéz éveken van túl a közösségi és "flex" irodákat fejlesztő WeWork ingatlancég, mely már a koronavírus járvány előtt is erős negatív eredményekkel zárta az üzleti éveket. A pandémiás helyzet tovább rontott a cég kilátásain - mint minden irodákkal foglalkozó cég esetében az ingatlanpiacon - most pedig az orosz-ukrán háború miatt kerülhetnek megint bajba, ahogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés