Előfizetői tartalom

Újabb autóút készült el a Balaton nyugati részénél

Portfolio
Újabb szakasszal bővül az M76-os autóút, miután elkészült a Balatonszentgyörgy – Fenékpuszta közötti szakasz. Az M76-os autóút zalaegerszegi bevezetője és az M7-es autópályától Balatonszentgyörgyig tartó szakasza már 2020 óta a közlekedők rendelkezésére áll, az autósok mostantól a déli részből újabb három kilométert vehetnek birtokba Fenékpusztáig. A hivatalos átadóünnepség pénteken, 9 órakor lesz.

Ahogy korábbi cikkünkben írtuk, két ütemben folyt a munkavégzés az M76 autóút építésénél. Az I. ütem az M7 autópálya Holládi csomópont és Balatonszentgyörgy közötti szakaszon, míg a II. ütem a Balatonszentgyörgy és Fenékpuszta közötti szakaszon valósult meg. A beruházás részeként többek között másfél kilométeren megújult a Balatoni Bringakör és elkészült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés