Előfizetői tartalom

Erre tart a munka jövője: a világ egyik legnagyobb cége is átáll a hibrid munkavégzésre

Portfolio
Hosszú idő után újra visszatérhetnek irodájukba a Google dolgozói cég kaliforniai központjában - írja a Forbes. A lap szerint a cég hibrid munkában folytatja, ahogy teszi azt a világ legtöbb vállalata is. A Google lépése mégis fontos, hiszen a technológiai behemót iránymutatóként is szolgálhat a jövő munkavégzése szempontjából.

Április 4-én visszatérhetnek az irodáikba a Google San Francisco-i főhadiszállásán dolgozó alkalmazottak - írja a Forbes egy a Reuters által megszerzett belső vállalati e-mailre hivatkozva. Az e-mail szerint a visszatérést a csökkenő covid-esetszám, a megelőzésben és gyógyításban tett előrelépések és a javított biztonsági intézkedések tették lehetővé. A vállalat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés