Előfizetői tartalom

Teljes hátraarc: mégis kivonul Oroszországból a globális ingatlancég

Portfolio
Alig egy héttel azután, hogy a WeWork vezérigazgatója azt nyilatkozta a Bloombergnek, hogy nem terveznek kivonulni az orosz piacról, a cég egy teljes 180 fokos fordulatot véve most mégis leépíti orosz érdekeltségeit - írja a CNN. A hírügynökség szerint a fordulat a vezérigazgató kijelentései után érkező kritikáknak köszönhető.

Nagyot fordult a világ egy hét alatt a WeWork, globális ingatlancég körül, melynek vezérigazgatója, Sandeep Mathrani múlt héten a Bloombergnek adott interjújában még arról beszélt, hogy cégük nem tervezi leépíteni moszkvai érdekeltségeit. Elmondása szerint a vállalatnak négy irodája volt Moszkvában, melyek eddig 90% feletti bérbeadottság mellett üzemeltek. Az orosz kitettség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés