Előfizetői tartalom

Egyre csak fogynak a megfizethető új lakások Budapesten - Hamarosan semmire sem elég 30 millió forint

Portfolio
Tovább robog a vonat a fővárosban az új lakások piacán, ahol az élet egyelőre zavartalanul folytatódik tovább: a lakásárak a Budapesti Lakáspiaci Riport szerint újfent nagyot ugrottak és új rekordszinteket is állítottak be mind átlagáron, mind átlagos négyzetméteráron. Az árnövekedés mellett azonban még mindig lehetséges olcsón lakáshoz jutni, azonban egyre nehezebben - míg az előző negyedévben közel 100 lakás volt elérhető 30 millió forint alatt, addig most már csak 30 darab.

Múlt héten, az Eltinga összeállításában, megjelent a legfrissebb Budapesti Lakáspiaci Riport, mely a fővárosi új lakások piacával foglalkozik. A jelentésben nem volt meglepetés abban a tekintetben, hogy a lakásárak megállíthatatlanul emelkednek tovább: Budapesten egy átlagos új lakásért már egészen elképesztő 84 millió forintot kell fizetni, amihez egy átlagos 1,2 millió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés