Előfizetői tartalom

Új kezekbe kerül a Club Aliga

Portfolio
Megállapodott a PRO-MOT HUNGÁRIA Kft.-ben meglévő 75 százalékos tulajdoni hányadának eladásáról az Appeninn BLT Kft., és ezzel egyidejűleg a társaság kisebbségi tulajdonosa, a Lexan Aliga Kft. is megállapodást kötött saját részesedése értékesítéséről. A megállapodások alapján a balatonvilágosi Club Aliga területét tulajdonló projekttársaságot a BAYER Property Zrt. vásárolja meg – közölte az Appeninn.

Új kezekben a Club Aliga Adásvételi szerződést írtak alá március 17. napján a balatonvilágosi Club Aliga területét tulajdonló PRO-MOT HUNGÁRIA Kft. eladásáról a projekttársaság tulajdonosai. A megállapodás értelmében a PRO-MOT HUNGÁRIA Kft.-t – leányvállalataikon keresztül - 75-25 százalékban tulajdonló Appeninn Nyrt. és Lexan Holding egyaránt eladja saját üzletrészét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés