Előfizetői tartalom

Bezuhannak a lakásárak, vagy tovább nőnek az égig? - Szavazz, és mondd meg te, hogy mi lesz!

Portfolio
A lakáspiaci vágyainkat tökéletesen meghatározza az, hogy milyen élethelyzetben vagyunk, a lakásvásárlás előtt állók nyilván a "csökkenni kezdtek a lakására" híreket, míg a tulajdonosok, vagyonukat ingatlanba tartó befektetők a "továbbra is szárnyalnak a lakásárak" című írásokkal fognak egyetérteni. Több véleménycikk is megjelent a Portfolio hasábjain az elmúlt időszakban, eljött hát az idő, hogy az Olvasóink is elmondhassák, hogy a tényeket (és nem a vágyakat) alapul véve, mire számítanak a hazai lakásárak változását illetően. Induljon a szavazás!

Az elmúlt hetekben több cikkben is sorra vettük a hazai lakáspiacra, konkrétan az árakra leginkább hatást gyakorló tényezőket. Szó volt az inflációs környezetről, a magas hitelkamatokról, az elérhető támogatásokról, a lakáskínálatról, a lakosság jövedelmi helyzetéről, az építőiparról, a befektetői környezetről és még az általános (lelki)hangulatról is. A hosszú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés