Előfizetői tartalom

Csődeljárás keretében értékesítették Amerika legdrágábbjának hirdetett lakóházát

Portfolio
Év elején írtunk róla, hogy Amerika legdrágább otthonává válhatott volna az a "The One" nevű, mintegy 9750 négyzetméter alapterületű lakóház, amit 295 millió dollárért kínáltak eladásra. A gigantikus ingatlan Los Angeles Bel Air városrészében található, azonban a luxus mögött hatalmas adósságok és más problémák álltak. A Dailymail legfrissebb információi szerint végül csődeljárás keretében értékesítették a házat, a korábban tervezett ár töredékéért, "mindössze" 126 millió dollárért.

Amerika potenciálisan legdrágább lakóházaként hivatkoztak év elején arra a Los Angeles-i ingatlanra, amit 295 millió dollárért kínáltak eladásra. A "The One" nevű komplexum 9750 négyzetméter alapterületű és egy 15 ezer négyzetméteres telken található. Összesen 21 hálószobával és 42 fürdőszobával rendelkezik, kilátással a Csendes-óceánra, Los Angeles belvárosára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés