Előfizetői tartalom

Minden új üzleti tevékenységét felfüggesztette a Graphisoft Oroszországban

Portfolio
Az Ukrajnát ért tragédia hetek óta sokkolja a nemzetközi közösséget és egyre több társadalmi és vállalati segítségnyújtás indul el. A Graphisoft felfüggesztett minden új üzleti tevékenységet Oroszországban és Fehéroroszországban, valamint minden szankcionált szervezet és magánszemély számára letiltotta a hozzáférést kereskedelmi szolgáltatásaihoz. A vállalat az ukrajnai AEC mérnökök támogatására elindította a féléves ingyenes tervezőszoftver hozzáférési szolgáltatását, amellyel a külföldön vagy távmunkában lehetőséget kapó szakembereket kívánják támogatni.

Március közepéig több mint 3 millió ember menekült el Ukrajnából, és számuk tovább nő. Számos nemzetközi kezdeményezés indult az emberek egzisztenciális gondjainak enyhítésére, köztük a Lengyel Nemzeti Építészeti és Várostervezési Intézeté (NIAiU), ahol lengyel és európai munkalehetőségeket gyűjtenek az ukrán építészek és tervezők számára. A Graphisoft...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés