Előfizetői tartalom

"Ez már a bőrünkre megy!" - Beláthatatlan még a következő 10 év az ingatlanpiacon

Portfolio
2022 első negyedévében hivatalosan is elérte a 4 millió négyzetmétert a budapesti modern irodapiac! A régóta várt négymilliós határ áttörését egy széles körű visszaemlékezéssel ünnepeljük meg: egy négyrészes cikksorozatban mutatjuk be, hogy mi történt a hazai piac tanácsadóival, facility management szolgáltatóival és ingatlanfejlesztőivel a több mint 10 év leforgása alatt. Az első részben összefoglalt tanácsadói élmények után, következzen az FM szakma beszámolója! Így látjuk mi, így látjátok ti, a szakma, az elmúlt 1 millió négyzetmétert és a jövőt.

Itt a Portfolio-nál közel egy éve készülünk arra, hogy mikor és kinek a projektjével jelenthetjük majd be, hogy "Megvan! Átléptük a 4 milliót".  Kapcsolódó cikkünk 2022. 03. 10. Történelem: csendben átlépte a 4 millió négyzetmétert a budapesti irodapiac De hasonló lelkesedéssel várták ezt a dátumot a tanácsadók, akik a hosszú évek során számos üzletkötés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés