Előfizetői tartalom

"Ez már a bőrünkre megy!" - Beláthatatlan még a következő 10 év az ingatlanpiacon

Portfolio
2022 első negyedévében hivatalosan is elérte a 4 millió négyzetmétert a budapesti modern irodapiac! A régóta várt négymilliós határ áttörését egy széles körű visszaemlékezéssel ünnepeljük meg: egy négyrészes cikksorozatban mutatjuk be, hogy mi történt a hazai piac tanácsadóival, facility management szolgáltatóival és ingatlanfejlesztőivel a több mint 10 év leforgása alatt. Az első részben összefoglalt tanácsadói élmények után, következzen az FM szakma beszámolója! Így látjuk mi, így látjátok ti, a szakma, az elmúlt 1 millió négyzetmétert és a jövőt.

Itt a Portfolio-nál közel egy éve készülünk arra, hogy mikor és kinek a projektjével jelenthetjük majd be, hogy "Megvan! Átléptük a 4 milliót".  Kapcsolódó cikkünk 2022. 03. 10. Történelem: csendben átlépte a 4 millió négyzetmétert a budapesti irodapiac De hasonló lelkesedéssel várták ezt a dátumot a tanácsadók, akik a hosszú évek során számos üzletkötés...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái