Előfizetői tartalom

Hol épült fel ez a 4 millió négyzetméternyi iroda? - Íme a fejlesztők kedvenc helyszínei

Portfolio
A BRF jelentései alapján rendszeresen közzétesszük az irodapiac legfrissebb számait, azonban az egyes alpiacok összehasonlítására ritkábban kerül sor. Ezt szeretnénk pótolni most annak okán, hogy a budapesti irodapiac mérete nemrég elérte a 4 millió négyzetmétert. A Cushman & Wakefield számításai alapján egymás mellett mutatjuk meg az egyes alpiacok méretét, üresen álló irodáinak arányát és jellemző prémium bérleti díjait. Nézzük, melyek a legnagyobb alpiacok!

A BRF legutóbbi jelentése szerint a teljes budapesti modern irodaállomány 2021 végére elérte a 3 955 600 négyzetmétert, melyen belül 3 301 750 négyzetméter „A” és „B” kategóriás modern spekulatív irodaterület, valamint 653 850 négyzetméter saját tulajdonú irodaház volt megtalálható. Bár a tavalyi év második fele új átadások tekintetében meglehetősen eseménytelenül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés