Előfizetői tartalom

"A nihil bugyraiból száguldottunk az eszeveszett fejlesztésekbe" - De mi jön most?

Portfolio
2022 első negyedévében hivatalosan is elérte a 4 millió négyzetmétert a budapesti modern irodapiac! Több mint tíz év kellett az újabb 1 millióhoz, a régóta várt négymilliós határ átlépését egy visszaemlékezéssel ünnepeljük meg: egy négyrészes cikksorozatban mutatjuk be, hogyan élték át és mi történt a hazai piac tanácsadóival, facility management szolgáltatóival és ingatlanfejlesztőivel. Az első részben bemutattuk a tanácsadók élményeit, a másodikban az FM szolgáltatókét, most pedig négy, a haza piacon aktív fejlesztő visszaemlékezését olvashatják.

Az elmúlt 10-12 év és 1 millió négyzetméter hatásait, tanulságait, kihívásait és a jövő várakozásait gyűjtöttük össze a piac szereplőitől a piac szereplőinek, mindenkinek aki részt vett és részt vesz a mai napig ennek az 1 millió négyzetméternek a megteremtésében, kiadásában, eladásában, üzemeltetésében, vagy éppen használja ezeket a tereket. Kapcsolódó cikkünk...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái