Előfizetői tartalom

Megkapta az építési engedélyt a Közlekedési Múzeum, kiderült mikor indulhat a kivitelezés

Portfolio
Megkapták az építési engedélyt az új Közlekedési Múzeum tervei - közölte Vitézy Dávid, közösségi oldalán. Most jön a tervezés következő, utolsó fázisa: a Közlekedési Múzeum megrendelte a a kiviteli tervek készítését. Ez a munka 2023 elejéig tart, ezt követően írható ki a tender az új Közlekedési Múzeum építési munkálataira - bontási és kármentesítési munkák már ezt megelőzően megkezdődhetnek a területen.

A beruházás a következő elemeket tartalmazza: Folytatódik az egykori Északi Járműjavító Opera Műhelyházaként működő csarnoka után a Dízelcsarnok megújítása. Itt jön létre az új Közlekedési Múzeum legnagyobb egybefüggő kiállítótere, ahol 120 egyedi vasúti, tömegközlekedési, közúti jármű és több ezer más műtárgy kap helyet. Az új Közlekedési Múzeumban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés