Előfizetői tartalom

Élénkül a kereskedelmi ingatlanpiac, közzétette a számait az egyik szereplő

Portfolio
Az Immofinanz, régiós ingatlancég Magyarországon 2021-ben több mint 65 000 négyzetméterre kötött bérleti szerződést a kiskereskedelmi és az irodai szektorban. Ez a szám eléri a hazai portfóliója 29%-át. A kiskereskedelemben főleg szerződéshosszabbítás volt a jellemző, az irodaszegmensben pedig új bérleti szerződések megkötése. 2021-ben az Immofinanz új, rugalmas myhive termékeket vezetett be. A magyar portfólió kihasználtsága magas, közel 97%-os szinten áll.

Az Immofinanz budapesti myhive irodaházaiban 2021-ben több mint 25 300 négyzetméter került bérbeadásra, ebből közel 14 300 négyzetméter új bérleti szerződéskötés, és több mint 11 000 négyzetméter pedig a meglévő szerződések meghosszabbítása vagy bővülés volt. A vállalat célja olyan rugalmas bérleti konstrukciók létrehozása, ahol a rugalmasság mind a bérleti területre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés