Előfizetői tartalom

Rábólintott a kormány a több kilométeres Duna-parti sétányra

Portfolio
A tegnap megjelent Magyar Közlöny szerint a kormány egyetért a több kilométer hosszúnak ígérkező Duna-parti sétány megépítésével Kelenföldön. A sétányról még januárban írtunk először, amikor megjelent a tervezésre kiírt ajánlati felhívás. A körülbelül 100 000 négyzetméteren megvalósuló projekt az egyik legnagyobb budai zöldfejlesztés lenne.

Egyetért a kormány a 3,6 kilométer hosszúnak ígérkező kelenföldi Duna-parti sétány megépítésével, mely az új Duna-hídhoz kapcsolódó beruházásként valósulhat meg. A közlöny szerint a kormány a sétány Hengermalom út – Keserű-ér közötti szakasza tekintetébenengedélyezési és kiviteli terv elkészítésére, valamint építési engedély megszerzésére, illetve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés