Előfizetői tartalom

Népszerűek a budai irodaházak a cégek körében

Portfolio
A februári és márciusi bérleti tranzakciókról szóló hírek alapján a budai irodai alpiacok továbbra is népszerűek a cégek körében. A kisebb, pár ezer négyzetméteres irodabérleti tranzakciók mellett, egy nagyobb, 10 ezer négyzetmétert meghaladó raktárbérlésről is beszámolhatunk. Az elmúlt két hónapban történt bejelentéseket egyben foglaltuk össze, lássuk, hogy milyen bérleti tranzakciókról lehet tudni 2022 február és 2022 márciusában.

Rendkívül népszerű a budai irodapiac Több bérleti tranzakció létrejöttéről is beszámolt az elmúlt két hónapból a Robertson Group a LinkedIn oldalukon. Legutóbb számos céget felsoroltunk, amelyen a XI. kerületi Office Garden IV irodaházban kötött bérleti szerződést (Smart Office Solutions, Prímaenergia, Philips, Daikin, Kantin, 1st Business Post, CompuTREND, BCA Hungary...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés