FONTOS Rendkívüli különadó-módosításról döntött a kormány
 
Előfizetői tartalom

Nincs megállás! - Grandiózus terveket árult el a hazai fejlesztő

Ditróy Gergely
Az irodaházaik teljes bérbeadottság mellett üzemelnek, rövid és hosszú távú felújítási projekteket is terveznek, mindezt többnyire saját forrásból megvalósítva. A jövőben a zöld megoldások még nagyobb fókuszt kapnak, hogy a nemzetközi piacnak is megfeleljenek az ingatlaneszközeikkel. Ezek a kulcsmondatok jellemzik a BIF jelenlegi működését és céljait. Ungár Annával, a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési (BIF) Nyrt. igazgatótanácsának elnökével beszélgettünk a jelenleg futó és a jövőbeli fejlesztéseikről, az Attila úton lévő, saját tulajdonban tartott luxus apartmanházról, és az ingatlanszektort jellemző építőipari és egy egyéb kihívásokról.

Amikor legutóbb 2018-ban beszélgettünk, a maitól egészen eltérő helyzetben voltunk még a Covid előtti világban, legalábbis az irodákat biztosan másképp értékelték akkor, mint most, a kényszerű „home office-olás” és a flexibilis/hibrid irodahasználat terjedésének a közepén. Önöknél mennyire értékelődtek át a korábbi években megfogalmazott koncepciók és fejlesztési...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái