Előfizetői tartalom

Nincs megállás! - Grandiózus terveket árult el a hazai fejlesztő

Az irodaházaik teljes bérbeadottság mellett üzemelnek, rövid és hosszú távú felújítási projekteket is terveznek, mindezt többnyire saját forrásból megvalósítva. A jövőben a zöld megoldások még nagyobb fókuszt kapnak, hogy a nemzetközi piacnak is megfeleljenek az ingatlaneszközeikkel. Ezek a kulcsmondatok jellemzik a BIF jelenlegi működését és céljait. Ungár Annával, a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési (BIF) Nyrt. igazgatótanácsának elnökével beszélgettünk a jelenleg futó és a jövőbeli fejlesztéseikről, az Attila úton lévő, saját tulajdonban tartott luxus apartmanházról, és az ingatlanszektort jellemző építőipari és egy egyéb kihívásokról.

Amikor legutóbb 2018-ban beszélgettünk, a maitól egészen eltérő helyzetben voltunk még a Covid előtti világban, legalábbis az irodákat biztosan másképp értékelték akkor, mint most, a kényszerű „home office-olás” és a flexibilis/hibrid irodahasználat terjedésének a közepén. Önöknél mennyire értékelődtek át a korábbi években megfogalmazott koncepciók és fejlesztési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés