Előfizetői tartalom

Újabb autópályaszakasz épül Kelet-Magyarországon - Ennyibe fog kerülni kilométere

Portfolio
A Duna Aszfalt nyerte az M49-es gyorsforgalmi út kivitelezési munkálataira kiírt közbeszerzést, amit nettó 138,46 milliárd forintból valósíthat meg. A 28,2 kilométeres négysávos út az M3-as autópálya és Ököritófülpös közötti szakaszt jelenti, ami a későbbiekben a határ és Szatmárnémeti felé teremt gyorsforgalmi kapcsolatot. A költségvetés szerint az útszakasz kilométere közel 4,9 milliárd forintba fog kerülni - írja az uniós közbeszerzési értesítő alapján az Alfahír.

Nettó 138 milliárd 46 millió 671 ezer 674 forintból a Duna Aszfalt valósíthatja meg az M49-es gyorsforgalmi út M3-as autópályától a határ irányába haladó 28,2 kilométeres szakaszát. A beruházás egy 2x2 sávos autóutat jelent, ami tartalmaz 4 darab különszintű és 5 darab körforgalmi csomópontot, 22 darab műtárgyat, kétoldali komplex és egyszerű pihenőt, valamint a szükséges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés