Előfizetői tartalom

Jobb, ha odafigyelsz ezekre a leendő lakásod megvásárlásakor

Portfolio
Az ingatlanárak növekedésének ellenére is feltételezhető, hogy idén emelkedni fog az első lakásukat megvásárlók aránya. Ezt támasztja alá például a házasságkötések éves szinten növekvő száma és az egyes otthonteremtési támogatások igénybevételének közelgő véghatárideje. Az OTP Ingatlanpont szakértője összefoglalta, hogy mit érdemes mérlegelni és milyen lépéseket kell megtenni az első saját ingatlan sikeres kiválasztásához.

Az ingatlanárak továbbra is növekednek, ami a legkevésbé sem kedvező azok számára, akik éppen lakásvásárlás előtt állnak, azonban a KSH adatai alapján a házasságkötési kedv az elmúlt 12 hónapban megélénkült és az egyes otthonteremtési támogatások igénylésének közelgő határnapja is azt feltételezi, hogy emelkedhet azoknak a száma, akik első lakásuk megvásárlásának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés