Előfizetői tartalom

Ezekben a kerületekben találhatsz most legolcsóbban új építésű lakást

Portfolio
Az idei év első negyedévére a budapesti új lakások átlagos négyzetméterára megközelítette az 1,2 millió forintot. Nagyon nagy emelkedés ez, akár csak az egy évvel ezelőtti 970 ezer forinthoz képest is, ugyanakkor még így is vannak kerületek, ahol relatíve olcsóbban lehet új lakáshoz jutni. Az alábbiakban ezeket néztük meg, kiemelve az egyes kerületek legolcsóbban kínált új lakásait, ami mellé összehasonlításképpen megnéztük a legdrágább lakásokat is.

Kétféle módon lehet nézni azt, hogy egy lakás mennyire olcsó, vagy drága. Egyrészt a tényleges kínálati ára, másrészt a négyzetméterára, ami jobb összehasonlítást tesz lehetővé. Ha az egyes kerületek átlagát nézzük, látható, hogy a II. kerület lett a legdrágább, ahol közel 2,2 millió forint az új lakások átlagos négyzetméterára, míg a legolcsóbban - valamivel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés