Előfizetői tartalom

Drasztikusan csökkenti londoni irodaterületeit a Deloitte

Portfolio
Jelentősen csökkentette londoni irodaterületeit a Deloitte, amióta a járvány miatt hibrid munkavégzésre állt át. A könyvvizsgáló és tanácsadó cég májusban elhagyja New Street Square-i campusának egyik épületét, ami azt jelenti, hogy egy év alatt több mint 23 ezer négyzetméterrel csökkent a vállalat londoni irodaterülete - írja a Financial Times.

Egy év alatt több mint 23 ezer négyzetméterrel csökkentette londoni irodaterületeit a Deloitte. A cég a Hill House nevű, 17 ezer négyzetméteres épületből való kivonulást megelőzően a közeli Clerkenwellben lévő kétszintes digitális központját is bezárta tavaly nyáron. A változtatások során nem szűntek meg munkahelyek, a bezárt épületekben dolgozókat pedig a cég megmaradt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés