Előfizetői tartalom

A tavalyinál is magasabb vesztesége lehet idén a BKV-nak

Portfolio
Mintegy 26 milliárd forint veszteséggel számolhat a BKV a 2022-es üzleti évre vonatkozóan, amellett, hogy már egy 14 milliárdos - egyelőre el nem fogadott - állami támogatást is beleszámolhattak a pozitív tételek közé  – írja a Világgazdaság egy dokumentumra hivatkozva, ami a fővárosi tömegközlekedési vállalat idei üzleti tevékenységét foglalja össze.

A lap szerint a Fővárosi Közgyűlés a múlt hét szerdán tárgyalta volna a BKV idei költségvetését, de az előterjesztést végül kivették a napirendi pontok közül, azzal az indoklással, hogy át kell gondolni a kockázatokat, például az energiaárak növekedését és az általános drágulást. A BKV-nak a korábbi években is veszteséges volt adózás előtti eredménye, az idei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés