Előfizetői tartalom

Kiemelt beruházássá tették Buda egyik legnagyobb műemléki épületének átalakítását

Portfolio
Nemzetgazdasági szempontból kiemelt beruházássá nyilvánították az egykori Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet (OPNI) épületeiben és telkén létrejövő nemzetközi magániskola projektjét - vette észre az Építészfórum az április 19-i magyar közlönyben. A beruházás érdekében külön területrendezési szabályokat szabtak a projektnek.

A rendelet alapján a beruházással érintett, 11186/6 helyrajzi számú ingatlan alrészletén és az ebből telekalakítással létrejövő ingatlanon oktatási, köznevelési, kereskedelmi, iroda-, szálláshely-, sport- és közlekedési célú építmények és azok kiszolgáló építményei helyezhetők el. Az építmények (a teljesség igénye nélkül) az alábbi sajátos beépítési szabályok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés