Előfizetői tartalom

Alig érzi a háborút az európai ingatlanpiac - Sorra dőlnek a rekordok

Portfolio
2022 első negyedévében lesújtó sokkot okozott Oroszország ukrajnai inváziója, ennek ellenére a piac rugalmassága és a továbbra is magas piaci likviditás közösen támogatták a befektetők érdeklődését a kereskedelmi ingatlanok iránt Európában - olvasható a Colliers által a régióról kiadott legfrissebb tőkepiaci jelentésben. A körkép megmutatja, több országban is új rekordot döntött a befektetési aktivitás.

Általános körkép A jelentés mindazonáltal azt jelzi, hogy az első negyedévben a befektetők érdeklődése a kereskedelmi ingatlanok iránt tovább folytatódott a világjárványból való kilábalás után, lévén sok befektető az emelkedő infláció elleni fedezetet látja az ingatlanokban. Az első negyedévre vonatkozó, előzetes adatok szerint a volumenek 5%-kal nőttek 2021 azonos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés