FONTOS Kulcsfontosságú esemény történt a bitcoinnal - Mi lesz most?
 
Előfizetői tartalom

Indulhat a zuglói óriásfejlesztés - Megvan az építési engedély

Portfolio
Megkapta az építési engedélyt Budapest legújabb városnegyed-fejlesztése, a Bosnyák téren épülő  Zugló City Centre-projekt - vette észre az Építészfórum az Építésügyi és Örökségvédelmi Főosztály hirdetményében. Mint arról már korábban beszámoltunk, a Bosnyák tér és a Rákos-patak között, egy közel héthektáros területen épül Zugló új központja, aminek kivitelezését a magyarországi Bayer Construct csoport szakaszosan fejleszti.

Megszerezte az építési engedélyt a zuglói órásberuházás, melynek keretei közt egy komplett városnegyedet építenek fel a Bosnyák téren. Az engedélyről Budapest Főváros Kormányhivatala döntött a napokban, a hírt pedig az Építésügyi és Örökségvédelmi Főosztály tette közzé. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés