Előfizetői tartalom

Új nemzetközi ingatlanportfólióért felelős vezetőt és pénzügyi vezetőt nevezett ki az Indotek Group

Portfolio
Dr. Nádasdy Bence személyében új pénzügyi vezető érkezett az Indotek Grouphoz, miután a cégcsoport korábbi CFO-ja, Gnadig Péter a továbbiakban a nemzetközi ingatlanportfólió irányításáért felel majd. Utóbbi, új pozíció létrejöttét a társaság nemzetközi ingatlanportfóliójának bővülése, valamint a további terjeszkedési tervek tették szükségessé.

Új CFO-t nevezett ki az Indotek Group dr. Nádasdy Bence személyében, aki több mint húszéves befektetés finanszírozási és pénzügyi vezetői tapasztalattal rendelkezik, amely során több, összesen mintegy 14 milliárd euró értékű ingatlanfejlesztési projekt pénzügyi igazgatói és ügyvezetői feladatait látta el a kelet-közép-európai régióban. A szakember korábban a CIB...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés