Előfizetői tartalom

Egészséges és zöld épületek: több iroda és bevásárlóközpont kapott új minősítést

Portfolio
A havi HR, illetve a kéthavi bérbeadási tranzakciókról szóló összefoglalónk után, immáron az ingatlanok, ingatlanos cégek által kapott minősítésekről is beszámolunk. A BREEAM, LEED, és WELL minősítések szinte már kötelező elemként vannak jelen a hazai ingatlanpiacon is, amit jól mutat, hogy sorra jelentik be a háztulajdonosok az elismeréseket. 2022 áprilisában is számos minősítéssel gazdagodott a hazai ingatlanpiac: a Honvéd Center, a Nordic Light irodaház, a Corvin Plaza és a Kaposvár Plaza is új elismeréseket szerzett.

A budapesti irodapiacon közel 180 000 négyzetméterrel nőtt a zöld minősítéssel rendelkező irodaterület 2021-ben (itt többféle minősítést is számba lehet venni, például a BREEAM, vagy LEED minősítéseket). Ez a tendencia folytatódott 2022-ben is, áprilisban is több irodaház, illetve bevásárlóközpont kapott új minősítést. Kapcsolódó cikkünk 2022. 03. 30. Tízmilliókat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés